Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 2.1.A – Microîntreprinderi – a doua consultare publică

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat marți, 23 februarie a.c., pentru o nouă consultare publică, versiunea consolidată a Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – Apelul de proiecte 2.1.A. – Microîntreprinderi.

Perioada în care au putut fi transmise observații și propuneri s-a încheiat în data de 1 martie a.c.

Mulțumim tuturor celor care au participat la această consultare publică. Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific dedicat microîntreprinderilor.

Vom răspunde la solicitările de informații în termen de cel mult 30 zile lucrătoare de la publicarea versiunii finale a Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor. Decizia are la bază necesitatea de a evita comunicarea de informații care reies dintr-o variantă intermediară a Ghidului.

* * *

Programul Operațional Regional este unul dintre cele 7 programe operaționale din generația 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții și unul dintre cele 2 programe operaționale gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management.


Copyright © 2021 Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice - Toate drepturile rezervate

Acest website folosește cookies. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.